Családi Sportmajális 2024. május 11.

Bővebben

Május elseje a Munka ünnepe, első vasárnapján Anyák napja, utolsó vasárnapján Gyermeknap. Május 11-e viszont épp szabad, mozduljunk rá együtt! Várunk sok szeretettel kicsiket, nagyokat, fiatalokat és lélekben fiatalokat egy jó kis átmozgató családi napra a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolába!

Kezdés 9-kor, a közönséget hip-hop és ritmikus sportgimnasztika (RSG) bemutatóval hangoljuk a továbbiakra, a bemelegítésnél közreműködik: Magyar Napsugár fitneszedző.

Ezt követően családi futás (Ráday-kör), amelyen szigorúan csak a részvétel a fontos és teljesíthető sétálva, biciklizve, gólyalábon, vagy (szinte) bárhogyan.

Ezt követően az iskolában dartsverseny 8 pályán, népi hagyományőrző játszótér, kézműveskedés, csillámtetkó, arcfestés, lufihajtogatás, mindez természetesen teljesen ingyen.

Biztosítunk palackos ásványvizet és palacsintát az éhes szájaknak.

Várunk mindenkit sok szeretettel, mozduljunk együtt!


NHKV Zrt. “Tisztítsuk meg az országot!” hulladékfelszámolási pályázat

Bővebben

Egyesületünk elindult az NHKV Zrt. “Tisztítsuk meg az országot!” hulladékfelszámolási pályázatán, melynek részleteiről korábbi posztunkban számoltunk be. A pályázat benyújtása előtt egyeztettük a célterületeket városunk többi pályázójával, hogy azok ne legyenek átfedésben egymással, így minél nagyobb területen számolhassuk fel az illegális hulladéklerakást. Ily módon egymásnak nem konkurenciái vagyunk, hanem együttműködő résztvevők. Bízunk benne, hogy mindannyian elnyerjük a pályázatot, vagy legalábbis valamelyikünk kedvező elbírálásban részesül, ez lenne ugyanis a város érdeke. Amennyiben mi nem nyerünk, de bármely más pályázó igen, neki felajánljuk a segítségünket szükség esetére a pályázat lebonyolításában. A cél a fontos. A pályázat elbírálásának eredményéről később beszámolunk!


Önkormányzati választás 2024

Bővebben

Tagjaink különféle szakterületeken szerzett tapasztalataira alapozva, valamint városunk érdekében eddig végzett munkájuk alapján hisszük, hogy jelentős mértékben hozzá tudunk járulni városunk fejlődéséhez. Ezáltal teljes egyetértésben úgy döntöttünk, hogy elindulunk a 2024-es Önkormányzati választásokon.

Agilis, infrastruktúra-fejlesztésben jártas, városunk érdekeit maximálisan szem előtt tartó polgármester-jelöltünk mellett minden körzetben képviseltetni kívánjuk magunkat.

A választásokkal kapcsolatos fejleményekről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket itt a honlapunkon és facebook oldalunkon egyaránt!


Március 15-i megemlékezés

Bővebben

Egyesületünk a Pécel városi ünnepség keretein belül részt vett a megemlékezésen, majd elhelyezte koszorúját a Kossuth téren. Köszönjük szépen a 9. évfolyamos tanulóknak, felkészítő tanáraiknak és minden résztvevőnek, akik jelenlétükkel, részvételükkel emelték a megemlékezés színvonalát.


Péceli Piactéri Puttonyparti

Bővebben…

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Péceli Piactéri Puttonyparty idei szervezőinek, támogatóinak és résztvevőinek.

Fantasztikus élmény volt nem csak a kisgyermekeknek, de a szülőknek is. Örömmel töltött el mindenkit a több száz csillogó szempár, önfeledt nevetés és vidámság.

Köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk az idei eseménynek. A mikuláscsomagba rejtett finomságok mellett Egyesületünk lufihajtogató standdal is emelte a délután színvonalát. Bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legnépszerűbb asztal volt, a sor még akkor is kígyózott előtte amikor már a többi “állomást” elpakolták 😊.

Külön köszönettel tartozunk Boros Miklósnak és lányának, hogy lankadatlan lelkesedéssel hajtogatták a különféle virágokat, állatokat, kardokat, összesen több mint 600 lufit felhasználva.

Köszönjük még egyszer a szervezők áldozatos munkáját!

Jövőre újra ott leszünk mi is! 😊


Rákóczi úti kiégett autó

Bővebben…

Egyesületünk a Rákóczi úton balesetveszélyes helyen álló, sajnálatos módon kiégett autóroncsot eltávolította az úttestről az út melletti közterületre. Ezt követően az esőtől felázott – és ezáltal az autó mozgatása miatt egyenetlenné vált – talajt száradása után elegyengettük, arra termőföldet terítettünk és fűvel bevetettük, hogy ne maradjon nyoma a munkálatnak. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk tenni a városért, hasznosak lenni a péceli lakosok számára.


Október 23-i koszorúzás

Bővebben…

“A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.” /Bibó István/
Ma 1956 hőseire emlékeztünk!